Елегантен автоматичен часовник скелетон - Potenza

139,90 лв. 89,90 лв.
  • Кат. номер: Winner3

- Механичните часовници днес сe възприемат като класика. Да носиш механичен часовник в 21-ви век е много повече от обикновено модно изявление. Той представлява история на майсторство и развитие, a изработката му отнема много време и внимание към детайла, което е и причина за доста по- високата му цена попринцип.

- Тук обаче, ние от IskamChasovnik.com отново се опитваме да Ви предложим нещо качествено на достъпна цена, а именно - нов модел автоматичен механичен часовник, който работи без батерии с прецизен самозареждащ се механизъм. Няма нужда от ръчно навиване, само в началото преди слагане, после се зарежда от движението на ръката при носене. Все пак нищо не пречи да го навивате, особено когато часовника не се носи често.

- Видим механизъм: скелетон. Вижда се целият механизъм отпред и отзад. Изберете лукса и демонстрирайте стил с оригинален модел часовник скелетон - Potenza!

- Корпусът и каишката са изработени от неръждаема стомана. Диаметър на корпуса: 4.1 см, дебелина на корпуса: 1.2 см, дължина на каишката: 23 см, ширина на каишката: 2 см.

- Водоустойчив, но не се препоръчва плуване с него. Капки вода няма да го повредят.

Характеристики
Характеристики
Тип часовник
Механични часовници