Механичен стилен часовник - Busto Arsizio

128,00 лв. 85,90 лв.
  • Кат. номер: WinnerBlack

одини наред продаваме механични часовници, не е тайна, че сме продали стотици или може би хиляди. Чудиш се как сме успели? Много е просто, предлагаме това, което се търси - перфектно качество, на достъпна цена.

Днес в годините на модерните технологии добрите стари механични часовници не се ползват само за да измерват времето - за това има доста по-точни и прецизни нови електронни часовници. Въпреки това, обаче механични часовници се търсят и купуват, да точно така!

Механичните часовници като Busto Arsizio са по-скоро изящен шедьовър на истинските майстори в часовникарското изкуство!

Този модел го предлагаме вече около 6-7 години, не е случайно, че е най-продаваният ни механичен часовник! Изчистеният му корпус с прозрачно лице и гръб го прави интересно бижу не само за притежателя на часовника, но и за всички околни. Черната кожена каишка е перфектен завършек за всяка твоя визия, официална или не, съчетава се лесно и ефектно! Снимките по-долу са наслада за окото, луксозният дизайн на часовника се забелязва още отдалеч:

 


 

Часовникът е изцяло механичен и работи без батерия. В началото преди носене трябва да се навие ръчно поне 10-15 оборота, за да си работи нормално. Това става от коронката му, когато часовникът е вече сверен и то е плътно прибрано към корпуса, върти се в посока, обратна на движението на часовниковата стрелка. 

Характеристики
Характеристики
Тип часовник
Механични часовници