Механичен часовник скелетон - Agrigento

139,90 лв. 84,90 лв.
  • Кат. номер: Winner5

Ако си ценител на хубавите неща, добре знаеш че някои от тях са непреходни. Непреходна е и красотата на стилните механични часовници. Тук виждаш един от тях, класически механичен часовник с луксозен ретро дизайн, навяващ спомени за едни добри, вече отминали времена.

Часовникът Agrigento е модел скелетон, механизмът се вижда отпред и отзад, съставен от над 120 отделни части, сглобени прецизно от опитен часовникар. Изработен е изцяло от преработена неръждаема стомана и кожа. 

Разполага с прекрасен циферблат, винаги защитен от допълнително заздравено минерално стъкло,  което създава красив и ярък блясък, особено на осветление нощем или през слънчевите летни дни.

Един доста стилен и добре изглеждащ часовник, нещо повече от ръчен модел, това е просто едно изящно бижу, вижда се и от снимките му, а на живо е още по-прекрасен!

 

Не забравяй, че това е механичен модел, който няма нужда от батерия. Добре е в началото след получаването да се навие няколко пъти при сверяването на часа. Това става като бутончето е плътно прибрано към часовника в посока, обратна на часовниковата стрелка. 

Характеристики
Характеристики
Тип часовник
Механични часовници