Стоманен механичен часовник - Viareggio

139,90 лв. 84,90 лв.
  • Кат. номер: Winner4

Харесваш механични часовници или просто се чудиш какво да подариш на твой близък човек? Ето го нашето решение пред теб! Този часовник не само е красив, не само е изработен от качествени материали, но освен всички останало е и на добра цена в момента!

Повечето механични часовници са с високи цени, а ние ти предлагаме модел, който можеш да имаш сега, днес и то без да е нужно да зануляваш банковата си сметка. Как го правим?  С много усилия разбира се, но не само, освен това сме директен вносител на продукта. Купуваме направо от производител, без посредници! Така не плащаш ненужно висока цена!

Това е предложение за всички от вас, които харесвате механичните ни модели, но винаги сте се притеснявали от факта , че те най-често са с кожена каишка. Ето ви едно прекрасно изключение с каишка, изработена от 100% неръждаема стомана!

Този часовник изглежда величествено, а освен това корпусът също е изработен изцяло от благородна стомана. Механизмът отново е видим. Работи без батерии! Повече за характеристикете на модела виж на графиката долу:

Размери: Диаметър на корпуса около 4 см, а дължина на часовника с верижката- 21 см., ширина на каишката: 2 см.

Часовник, подходящ за всеки мъж, стои добре както с официални дрехи, така и с ежедневно облекло. Стоманената верижка му придава универсалност.

Ако търсиш повече информация за навиването на механичен часовник и как функционира той, виж линка долу и статиите в блога ни:

Характеристики
Характеристики
Тип часовник
Механични часовници